avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de prestari servicii incluzand si GDPR?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de prestari servicii incluzand si GDPR?

Eu prestez servicii tip invatamant pentru adulti. Trebuie sa pun clientii sa semneze neaparat contract de prestari servicii incluzand si GDPR?
Daca da, cum pot face asta digital?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Buna ziua.
Includeti si clauzele privind protectia datelor in cadrul contractelor de prestari servicii.
Semnarea contractelor este obligatorie sau le pot trimite doar pe email?
Contractele trebuie semnate de toate partile contractante.
Buna ziua,
Contractul poate fi incheiat la distanta, prin e-mail.
Bună seara:vin cu o întrebare la dumneavoastră: parintii mei au un teren în concesiune dar nu au mai platit la primarie si as vrea sa îl iau eu ,întrebarea mea ar fi cum pot sa-l iau eu pe numele meu daca parintii mei nu au fost casatoriti legitim? multumesc

noi locuim în același oras dar nu stiu unde ar trebui sa merg si si ce acte să fac ,trebuie sa facem ceva acte la notariat?sau pot rezolva în primarie doar platind suma?

Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere Stalingrad Stalingrad Am imprumutat acum 6 luni o tableta grafica(obiectul ) unui \"prieten\" pe motiv ca vrea sa exerseze pentru facultatea la care da (design publicitar) ,au ... (vezi toată discuția)
Acord gdpr gradinita particulara e-lena e-lena Buna ziua! Ce putem face in situatia in care nu avem acces video online la gradinita, deoarece un parinte al unui copil refuza sa semneze acel acord ... (vezi toată discuția)