avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în ...

Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în valoare de 10.000 ron și nu am posibilitatea sa o achit. Îmi poate pune poprire pe cont? Și dacă da cât poate sa îmi oprească?
Multumesc frumos.
Pot popri contul bancar, pot executa bunuri mobile si chiar imobile (in cazul in care nu achitati absolut nimic).

Dca aveti bani in cont, se retrag toti. Daca veti avea poprire salariala, 1/3 daca este singura poprire si poate urca pana la 1/2 din venitul net daca aveti si alte datorii in executare.
Alte datorii nu am.
Bunuri mobile imobile nu am.iar în cont nu am bani. Poate sa blocheze contul pana la achitarea sumei pe persoana fizica?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Cine a primit amenda?
Cine este persoana fizica si cine nu este persoana fizica.
Dati cat mai multe detalii ca sa puteti obtine un raspuns adecvat.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Eu am primit amenda persoana fizica. Numele Ion Robert Mihail. Amenda e primita in starea de urgenta in valoare de 10.000 de lei. Iar de pe data de 1 Februarie configurez la anaf, ca am de plata suma respectiva.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Da. Contul poate fi poprit pana la achitarea sumei.

Alte discuții în legătură

Am primit somatie si titlu executoriu. ce se intampla daca nu platesc amenda rutiera ? utilizatorsuper utilizatorsuper salut . am luat si eu o amenda acum vreun an si am primit astazi somatie si titlu executoriu prin posta . amenda e de 360 de lei . ce se intampla daca nu o ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut catalinaptr catalinaptr Am incheiat un contract de imprumut cu o persoana fizica pentru suma de 10.000 euro, eu fiind creditorul. Debitorul este de rea credinta si nu si-a respectat ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare marius90 marius90 Buna seara.Am 2 abonamente lla vodafon pe care nu am mai putut sa le achit din luna mai.acum am fost contactac de firma de recuperare cum ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)