avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un ONG si folosesc masina personala,
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un ONG si folosesc masina personala,

Buna ziua ! Am un ONG si folosesc masina personala, Se poate deconta benzina ? Trebuie facut contract de inchiriere masina ? Unde ar trebui inregistrat ? Daca se poate trebuie intocmite foi de parcurs,delegatii etc ?Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto ong mihaelahory mihaelahory Buna ziua,daca am un ong si folosesc masina personala, se poate deconta benzina?Trebuie facut ceva contract de inchiriere masina, inregistrat ..unde?Daca se ... (vezi toată discuția)
Foi de parcurs sau ordin de deplasare? OryPop OryPop Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati. Am un SRL unde sunt administrator si asociat unic si nu stiu cum imi pot deduce cheltuielile cu autoturismul firmei si ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)