avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie plata datorii anaf + executare silita, desi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie plata datorii anaf + executare silita, desi exista un sechestru de bani

Buna ziua, am primit de curand o somatie pentru plata unor datorii de 3200 lei catre ANAF (impozit pe venit, contributii asigurari sociale...etc), cu continuarea masurilor de executare silita in caz de neplata.

Problema este ca in 2017 am avut un dosar penal unde mi-au fost sechestrata suma de 3000 lei, suma pe care nu am putut sa o recuperez (m-au plimbat de la unii la altii pana au ajuns la concluzia ca sunt niste datorii catre ANAF(tot acestea) si ca se vor scadea din suma sechestrata).

Acum vad ca primesc scrisoare ca am datorii, ce pot face in acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:47, 3 Februarie 2021
contestatie la executare.
Exista un model? E o simpla cerere...?

gi-jane2 a scris:

contestatie la executare.

Modele găsiți daca căutați pe google, dar contestația la executare nu-i o simplă cerere. Trebuie bine redactată și motivată în fapt și în drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
As putea face contestatie la executare? alina cristi alina cristi Buna ziua!am si eu o problema...avem niste datorii la administratie(duntem societate cooperatista) in valoare de 80.000 lei inregistrate din noiembrie anul ... (vezi toată discuția)
Datorii la anaf ale fostului proprietar 1Roxana1 1Roxana1 Buna seara, De aproximativ 4 luni am devenit proprietera unui apartament vechi. Am primit zilele acestea o scrisoare de la ANAf in care sunt anuntata ca ... (vezi toată discuția)