avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fiscal auto!am cumpărat un auto de la o anumita firma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fiscal auto!am cumpărat un auto de la o anumita firma pe 29 ...

Fiscal auto!am cumpărat un auto de la o anumita firma pe 29 dec 2020(eu fiind persoana fizica) menționez ca am factura doveditoare cu plata +stampila firmei pe ea și stampila pe talon,problema este ca nu reușesc sa scot fiscal de la ei pt înmatriculare,ma duce cu vorba de pe o zi pe alta,un sfat va rog cum sa acționeze pt a obține fiscal sau măcar sa imi recuperz banii Multumesc
Buna ziua,

Am avut un dosar pentru aceeasi situatie ca si a dumneavoastra, dosar castigat. Am formulat actiune in instanta prin care am solicitat sa se constate nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare pentru nepredarea certificatului de rol fiscal si restituirea sumei achitate.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, reprezint o societate comerciala, societate care a ... albinutza12 albinutza12 Buna ziua, reprezint o societate comerciala, societate care a cumparat de la alta societate 2 autoturisme. avem factura emisa si achitata, insa societatea ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. dețin ... Sagetatoarea Sagetatoarea Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. Dețin certificatul și talonul mașinii. Ultimul proprietar al mașinii a predat fiscalul celui ... (vezi toată discuția)
Talon auto retinut pentru netransmiterea datelor privind noul proprietar roby-hd roby-hd Buna!!! Am o mare problema, daca ma poate ajuta careva Rog f.f.f. frumos. In urma cu 10 luni am cumparat o masina Logan si am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)