avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic valabil și în 2021?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic valabil și în 2021?

Bună ziua.

Am citit diverse articole care spun că angajații pot beneficia de șomaj tehnic până pe 30 iunie 2031.

Se aplica tuturor categoriilor?

Eu am beneficiat doar de concediu de îngrijire copil, dar odată cu deschiderea grădinițelor de pe 8 februarie, nu mai avem acest drept.

Ce variante am?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
mary_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: mary_c , utilizator 14:22, 3 Februarie 2021
Pana la 30 iunie 2021 ... nu 2031.
Se aplica doar pentru domeniile restrictionate din cauza pandemiei Covid-1
Da, este o greșeală, e de fapt 2021.

Unde pot vedea o listă ceva ... dacă activitatea firmei se încadrează la domeniile restricționate din cauza pandemiei Covid-19?

Cornel Vasile a scris:

Pana la 30 iunie 2021 ... nu 2031.
Se aplica doar pentru domeniile restrictionate din cauza pandemiei Covid-1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic filiala? HYP HYP Buna ziua, Lucrez in cadrul unei firme romane care e filiala(dupa cum spune seful)a unei companii din mai multe tari(UK, USA).Obiectul de activitate al firmei ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic monicadar@yahoo.com monicadar@yahoo.com Detin o vulcanizare cu actitate sezoniera-cu profitul din primavara se sustine perioada de vara si cu profitul de toamna trecem iarna si in cadrul pandemiei cu ... (vezi toată discuția)