avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o firma care din 2012 nu am depus nimic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o firma care din 2012 nu am depus nimic la ea ,nu ...

Buna ziua! Am o firma care din 2012 nu am depus nimic la ea ,nu am inchiso deoarece am plecat din tara .acum vreau sa ii deschid insolventa dar am o datorie de de 11500 RON. Intrebarea mea este nu pot deschide insolventa fara sa mai plătesc aceea suma sau pina la ce suma nu trebuie plătit cerind insolventa am auzit ca este ceva lege data .Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Carti de munca Florin-Popescu Florin-Popescu Buna ziua, in 2015 am avut o firma de construcii cu 8 angajati. Pe data de 1 Martie au fost angajati, iar pe data de 4 aprilie au plecat toti. Nu i-am dat eu ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina de la persoana juridica Andrei.mache Andrei.mache Buna seara , vreau sa achizitionez o masina care se afla pe firma.Am verificat firma si in momentul de fata nu are datorii dar am auzit ca daca firma intra in ... (vezi toată discuția)
Lichidare pop sergiu pop sergiu Buna seara.Am o firma in lichidare pt nedepunerea bilanturilor din 2004,a fost numit un lichidator,firma are datorii de 10000 ron plus penalitati,datorii ce ... (vezi toată discuția)