avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare Voucher cadou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare Voucher cadou

Buna ziua, am cumparat doua voucher in Decembrie de pe un site cadou pentru o prietena. As dori sa stiu daca este posibil sa anulez sau daca pot face cumva sa recuperez banii deoarece prietena nu a gasit nimic util pe site. Am verificat si nu este mentionat nicarieri in termen si conditii ori pe site referitor la recuperare voucher iar la contact nu au decat profil pe fb unde i am contactat prin mesaj privat saptamana trecuta si nu raspund. As putea sa contactez protectia consumatorului (reclamatie) sau exista alte modalitati? Multumesc anticipart!

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)
Reclamație emag Ana.maria15 Ana.maria15 Bună ziua ! Mă interesează unde pot face o reclamație/ caz de judecată pentru următoarea faptă: acum o lună am cumparat un anumit produs, iar prin ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile unui administrator de site SORINTKD SORINTKD Care sunt obligatiile unui adiministrator de site in ceea ce priveste afisarea datelor de contact?Ce ar trebui sa fac daca singura modalitate data pentru ... (vezi toată discuția)