avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de voi! Am un nepotel, a fost dat în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de voi! Am un nepotel, a fost dat în plasament în italia, acum 2 ani ...

Am un nepotel, a fost dat în plasament în italia, acum 2 ani si ceva. Mama si tatăl(fratele meu), au fost decăzuți din drepturi, nu avea serviciu și nici casa. Eu locuiesc in Romania, am casa, serviciu toate condițiile. Il mai pot lua inapoi??? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre MATEI , Avocat 10:56, 4 Februarie 2021
Cine l-a dat?
Cine la dat? Mai bine zis l-au luat. Fratele la momentul acela neavând condiții, statul la luat. Ma intereseaza, daca exista vreo variantă să-l iau eu după atâta timp?
daca sunt numai doi ani, nu este o problema. Va trebuie insa un avocat bun din Italia, pentru ca se va aplica dreptul si legsilatia italiana, copilul aflandu-se pe teritoriul Italiei. De aici nu va poate ajuta nimeni. Daca va doriti copilul actionati repede!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea drepturilor parintesti, victorf victorf buna ziua, nu am gasit mesajul anterior postat de mine, drept urmare o voi lua de la capat: sora mea, M, la varsta de 16 ani, necasatorita, a nascut un ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi denis123 denis123 Ma numesc DENISA si locuiesc in Italia sant casatorita cu un italian . in 1999 am nascut un baietel traind in concubinaj cu un roman , a recunoscut copilul si ... (vezi toată discuția)
Copil roman aflat in centru de plasament in italia ramonabt ramonabt buna ziua, avem o problema f grava in familie, fratele meu a locuit impreuna cu sotia si cu copilul lor in italia , in urma unor probleme conjugale, sotia lui ... (vezi toată discuția)