avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturi

Ma numesc DENISA si locuiesc in Italia sant casatorita cu un italian . in 1999 am nascut un baietel traind in concubinaj cu un roman , a recunoscut copilul si ii poarta numele , prin sentinza judecatoreasca copilul are dreptul la o pensie de 25% din salariul lui .l in 2005 mia fost incredinzat mie si la-m luat cu mine in italia . Intrebarea mea este daca poate fi decazut din drepturi lund in considerazie ca pensia alimentara o da decat o data la 3 luni 150 ron . si nu se intereseaza de minor nici atunci cand este solicitat ca eu sant in tara spunand ca nu are timp . va multumesc
DENISA ROXANA

Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:21, 11 Noiembrie 2011
Buna seara,

Pe scurt. Nu consider ca sunt intrunite destule conditii pentru a putea cere decaderea din drepturi.

Puteti totusi depune plangere penala pentru abandon familial daca nu va plateste 2 luni pensia alimentara.

O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru pensia alimentara stefania25 stefania25 buna ziua,ma numesc Nicoleta sunt o mama a unui baietel de 3ani si 8luni.Am trait in concubinaj cu un baiat in care ca rezultat sa nascut un copil,iar el la ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti si pensia alimentara Dana1908 Dana1908 Buna seara.. am si eu o mica mare problema... concubinul meu mai are o fetita din casatorie legala ... in 2012 el a primit divortul si la momentul ala el ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a stabili custodia copilului Sebastyanrosu Sebastyanrosu Sotia mea e plecata de un an si jumătate in Italia,la munca in aceasta perioada ea a venit acasă de 2 ori ,o data o săptămână si o data 3 săptămâni in ... (vezi toată discuția)