avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am un copil cu cineva,si vrea sa isi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am un copil cu cineva,si vrea sa isi decada drepturile ...

Buna seara! Am un copil cu cineva,si vrea sa isi decada drepturile dintr-o casatorie care a divortat si are un copil de 3 anisori,si vrea sa rupa orice legatura din acea relatie,va platii o pensie prin instanta. Problemele lor personale. Daca poate face sau nu acest lucru la cererea sa. Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:16, 4 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate.

Mihaela1106 a scris:

Buna seara! Am un copil cu cineva,si vrea sa isi decada drepturile dintr-o casatorie care a divortat si are un copil de 3 anisori,si vrea sa rupa orice legatura din acea relatie,va platii o pensie prin instanta. Problemele lor personale. Daca poate face sau nu acest lucru la cererea sa. Va multumesc pentru raspuns!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer, unii nu ar trebui sa se inmulteasca.
ce inseamna dupa dvs, " sa isi decada drepturile" ?
va plati pensie pt acel copil si mai departe e problema lui daca isi va exercita drepturile parintesti sau nu, dar de decazut, nu il decade nimeni.
Copilul il va mosteni.

comportamentul individului ar trebui sa va dea de gandit, sa nu credeti ca se va schimba ca i-ati facut un copil, daca se desparte de dvs, va proceda la fel, se desparte si de copil
Ar trebui sa il incurajati sa pastreze legatura cu copilul, sa se intereseze de el, ca si ala, tot al lui e .
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea tatalui din drepturile parintesti roxiana88 roxiana88 buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc ... (vezi toată discuția)
Incredintare nou nascut corado_c corado_c Vin si eu cu o intrebare dupa ce am cautat pe net in lung si in lat si nu am gasit nimic. In cazul unui cuplu necasatorit in care apare in ecuatie si un nou ... (vezi toată discuția)
Decazut din drepturile parintesti diana1_andra diana1_andra poti fi decazut din drepurile parintesti daca ai fost condamnat pentru trafic de droguri iar celalalt parinte doreste acest lucru? (vezi toată discuția)