avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decazut din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decazut din drepturile parintesti

poti fi decazut din drepurile parintesti daca ai fost condamnat pentru trafic de droguri iar celalalt parinte doreste acest lucru?
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 11:40, 7 Februarie 2014
In acest caz, cu aceste minime date ale problemei.....nu.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
Adrian ALBU, Avocat
sigur putem sa spunem ca nu puteti fi decazut din drepturile parintesti pentru ca celalalt parinte doreste acest lucru - pentru ca nu el este cel care initiaza procedura
Nu veti fi decazut din drepturi si nici nu e necesar.
Mama poate cere si obtine sa exercite singura autoritatea parinteasca ceea ce inseamna ca mama va decide singura in ce priveste copilul.
Sanse minime, depinde de situatia practica pe care nu o cunoastem.
Care e inraurirea situatiei asupra copilului?
Orice problema cu legea, pe care ati avut-o si pentru care ati platit, nu va poate decade din drepturile parintesti, vorbiti cu sotia ca cel mai bine pentru copil este sa aiba o legatura cu ambii parinti, nu cred ca un copil se poate dezvolta armonios daca el nu are legaturi armonioase cu cei care i-au dat nastere. Nu va indepartati de copil si fiti alaturi de el atunci cand are nevoie. Poate ati facut lucruri gresite, de care nici dvs. nu sunteti mandru, poate ati gresit si fata de sotie si de aceea vrea sa pastreze distanta, in ceea ce va priveste, dar discutati ca doi maturi si luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste copilul, ca uneori noi maturii din egoism ne gandim in primul rand la noi si dupa aceea la bunastarea copilului. Va urez intelepciune la amandoi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa stiu daca pot renunța la drepturile părintești alessia.asg alessia.asg Buna ziua. Asi vrea sa stiu daca asi putea decade din drepturile părintești de buna voie. Am un copil care l am părăsit cu mama lui si nu mai vreau sa am ... (vezi toată discuția)
Renunt la drepturile parintesti pitt_tsc pitt_tsc buna ziua, am 39 de ani, sunt casatorit de 18 ani cu o sotie cu care ma inteleg foarte bine,totusi am o problema cu fiica NIOASTRA de 17 ani,care de un timp ... (vezi toată discuția)