avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am doua contracte de munca, unul dintre ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am doua contracte de munca, unul dintre contracte ...

Buna seara! Am doua contracte de munca, unul dintre contracte este cu timp partial 30h/luna si a inceput cu 03.07.2020 , in data de 01.01.2021 am intrat in concediu prenatal. Beneficiez ce concediu prenatal si postnatal si in cazul contractului cu timp partial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 5 Februarie 2021
Beneficiati de concediu prenatal si postnatal si in cazul contractului cu timp partial.
Nu ma încadrez, pentru ca a început pe 03.07 contractul si nu sunt 6 luni!

Cornel Vasile a scris:

Beneficiati de concediu prenatal si postnatal si in cazul contractului cu timp partial.

Si anterior datei de angajare ce statut ati avut?
Contractele le am la același angajator. Unul inl am de 4 ani iar cel de al 2-lea de la 03.07.2020.

Cornel Vasile a scris:

Si anterior datei de angajare ce statut ati avut?

Reiterez : Beneficiati de concediu prenatal si postnatal si in cazul contractului cu timp partial.

Cele 6 luni de stagiu nu trebuie sa fie neaparat in baza unui singur c.i.m.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal atalinna atalinna Va rog o lamurire legata de concediul prenatal si postnatal.Acestea se platesc de catre angajator?Cum se remunereaza aceaste perioade? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com sunt angajata cu fractiune de norma, mai exact 4 ore/zi, initial pe perioada nedeterminata, ulterior pe perioada determinata. COnform ultimelor modificari ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)