avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, procesul verbal încheiat cu ocazia ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, procesul verbal încheiat cu ocazia desfășurării ...

Buna ziua, procesul verbal încheiat cu ocazia desfășurării ședințelor consiliului de administrație al unităților de invatamant preuniversitar poate fi făcut public sau are un caracter secret si au acces doar cei care semnează de luare la cunoștința?? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornely , utilizator 17:36, 5 Februarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform metodologiei, hotararile adoptate de catre consiliul de administratie, se afiseaza la sediul unitatii de invatamant, la loc vizibil iar procesul-verbal al sedintei este transmis reprezentantilor organizatiilor sindicale reprezentativede la nivelul școlii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederea legală în baza căreia se poate adresa instanţei un reprezentant sindical care lucrează într-o unitate de învăţământ Gabriela  Pintea Gabriela Pintea O cunoştinţă a fost desemnat reprezentant al unei organizaţii sindicale în şcoala în care este profesor. În calitate de reprezentant sindical, a fost ... (vezi toată discuția)
Conditii specifice pretransfer - pot fi contestate juridic? ContSters53977 ContSters53977 Conform prevederilor METODOLOGIEI - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR 2015-2016, art.29, ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica art. 43(6) din legea nr. 215/2001? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR cum se aplica art 44 (6) din legea 215/2001, privind procesul verbal al sedintelor de consiliu local ??? este obligatoriu sa fie prezentat , procesul verbal ... (vezi toată discuția)