avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu am încheiat un contract de prestări servicii cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu am încheiat un contract de prestări servicii cu un operator ...

Nu am încheiat un contract de prestări servicii cu un operator de salubritate iar primăria de domiciliu, printr-o hotărâre de consiliu local ne-au impus o taxă lunară, mai mare decât taxa pe care am fi platit-o operatorului de salubritate, pe care să o plătim la sediul primăriei. Este legal acest lucru? Nu este dreptul nostru să alegem dacă semnăm sau nu, un contract de prestări servicii pentru salubritate? Mai ales că toate celelalte servicii normale unei comunități civilizate lipsesc? Menționăm că gestionăm problema deșeurilor în propria gospodărie, fiind vorba de o singură persoană vârstnică care domiciliază în fapt la această adresă?

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate fără contract între executant și beneficiar constantine79 constantine79 Va rog, este legala aceasta taxa? \"Anunțăm locuitorii comunei care nu au încheiat niciun contract pentru serviciile de salubritate cu SC SALUBRIS SA că, ... (vezi toată discuția)
Contract utilitati condominiu - amenzi de la politia locala ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Legea 99/2014 prin care sa modificat si completat Legea 101/2006 la art 30 a introdus un alineat nou ,,(2^3) Constituie contraventie si se ... (vezi toată discuția)
Servicii proprii de salubritate. o firma, nemultumita de serviciile ... sissi24 sissi24 Servicii proprii de salubritate. O firma (S.R.L.), nemultumita de serviciile de salubritate oferite de catre societatea de salubritate ce opereaza in ... (vezi toată discuția)