avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Se poate incheia un contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Se poate incheia un contract de vanzare/cumparare ...

Buna ziua. Se poate incheia un contract de vanzare/cumparare pentru un autovehicul din germania, detinut de o persoana fizica, la distanta. Mai apoi sa trimit o firma de transport sa o ia.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:28, 6 Februarie 2021
Bună ziua,

Ați văzut mașina doar în poze? Cunoașteți proprietarul? Cum de aveți certitudinea că acea persoană e de bună-credință și vinde ce spune? Mie mi-ar fi teamă că plătesc mașina + transportul și rămân fără bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bunuri in insolventa mirceacomsa mirceacomsa Buna ziua, Va solicit ajutorul in legatura cu o situatie. Daca o firma care se afla in insolventa detine un anumit bun (teren , apartament, utilaj) are ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vinzarii/cumpararii unei masini din germania caesarmj caesarmj Am gasit pe un site o masina SH. Am avut o discutie pe mail cu proprietarul masinii. Pe scurt el mi-a spus ca imi trimite masina printr-o firma serioasa in ... (vezi toată discuția)