avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot depune actiune in constatare clauze abuzive?
Discuție deschisă în Executare silită

pot depune actiune in constatare clauze abuzive?

Am depus o contestatie la executare pe care am pierdut-o, insa nu am invocat clauzele abuzive. Executarea silita s-a incheiat prin poprirea integrala a debitului. Intrebarea este daca pot depune actiune in constatare clauze abuzive acum, sunt multe in contract si referitor la comisioane si referitor la dobanzi? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2021
Chestiuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie la titlu clauze abuzive sau actiune separata ancut75 ancut75 Buna dimineata! Am o problema, poate ma ajuta si pe mine cineva: Contract de leasing financiar 2008, reziliat in 25.06.2009. Cerere executare silita ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dat la recuperatori de creante.... iuliana1975 iuliana1975 Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu ... (vezi toată discuția)