avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amenzile de rovineta se deduc din impozit ca si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amenzile de rovineta se deduc din impozit ca si cheltuieli?

Sunt administrator la o intr individuala cu activitate principala transport marfa .detin in comodat -inchiriere un cap tractor pe care il folosesc pe firma vreau sa stiu daca amenzile de rovineta se deduc din impozit ca si cheltuieli mai ales ca sint f mari multumesc
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:18, 7 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciun fel de amenda nu se deduce din impozit ca si cheltuiala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, amenzile nu se deduc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere combustibil camypos camypos BUNA ZIUA! AM O MARE NELAMURIRE SI SPER SA GASESC O SOLUTIE PE FORUM. DETIN O INTREPR. INDIV. PE COMERT, COD CAEN 4725. MARFA O ADUC DE LA ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Deduceri cheltuieli i.i. MakaveliTD MakaveliTD Buna ziua, am infiintat de curand o Inteprindere Individuala cu domeniul de activitate principal comert si doresc sa stiu cum sau ce pasi trebuie sa parcurg ca ... (vezi toată discuția)