avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare buletine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare buletine

Buna ziua socru meu ne a facut buletine si mie si sotului meu pe adresa lui
Noi nu stam acolo stam cu chirie ma ameninta ca ne anuleaza buletinele
fara sa i facem nimic
Poate sa anuleze buletinele
Sunt valabile pana in 2025
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 16:20, 7 Februarie 2021
nu poate
Buna ziua. Nu se poate cere anularea cartilor de identitate de catre "socrul" dvs, nefiindu-i recunoscuta prin lege o astfel de posibilitate. Dvs sunteti cei care puteti solicita schimbarea mentiunilor referitoare la domiciliu, din actul de identitate, respectiv eliberarea unui nou act de identitate. Ce ar putea solicita dumnealui, obligarea sa va schimbati domiciliul de la adresa sa, prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Cum obtin c.i.? nu detin proprietate cecilia68 cecilia68 Am o mare,foarte mare problema,nu am pe nimeni,parinti,frati,etc.,locuiesc in chirie,proprietarii nu doresc sa ma ia in spatiu,de altfel nu sunt nici in ... (vezi toată discuția)