avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in ...

Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in afara de cele de pe portaljust.ro) depus la Judecatoria Sectorului 1 pentru o succesiune, dosar depus in noiembrie 2019. Mentionez ca dosarul este depus pe numele unchiului meu care este nedeplasabil. Nu mai stim nimic de dosar din ianuarie 2020. Persoana care s-a ocupat de depunerea dosarului spune ca trebuie sa asteptam.. de 1 an. Cred ca suntem dusi cu zaharelul si as dori sa stiu doar daca acest dosar mai exista si daca da, in ce stadiu se afla. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:49, 8 Februarie 2021
Va multumesc pentru raspuns. Am trimis actele solicitate cu confirmare de primire de la judecatorie pe care o am. Daca au fost in regula actele sau nu, asta nu stiu... si nici nu stiu daca pot afla.. de fapt asta a fost intrebarea initiala, cum pot afla ce s-a intamplat cu acest dosar. Va multumesc oricum pentru ajutor

Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
În baza art. 200 alin. 4 Cod proc. civ., anulează cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul ..

daca dvs sunteti reclamantul, cererea dvs s-a anulat, de aia trebuie sa o luati de la capat si sa nu mai trimiteti izmene pe calatori ca data trecuta.

Persoana care s-a ocupat de depunerea dosarului

posibil ca instanta sa mai fi cerut acte, ati fost citati, dar nu s-a raspuns si asta e consecinta.
daca vedeti ca nu va descurcati, angajati un avocat cu contract.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți o procura din partea unchiului puteti merge la arhiva să studiați dosarul,dacă nu avetiunchiul poate angaja un av care să facă demersuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dosar? mihai335 mihai335 Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: in vederea recuperarii unei sume de bani, a trebuit sa semnez un \\"contract de asistenta juridica\\" cu o casa de ... (vezi toată discuția)
Acces la dosar? mihaela_gheorghe@mail.com mihaela_gheorghe@mail.com Buna ziua, cum pot sa vad ce scrie intr-un dosar,chiar daca nu sunt avocat? Mai exact : X - parat; in proces cu reclamantul Y - avand ca obiect pretentii ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)