avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Acces la dosar?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Acces la dosar?

Buna ziua,
cum pot sa vad ce scrie intr-un dosar,chiar daca nu sunt avocat?
Mai exact : X - parat; in proces cu reclamantul Y - avand ca obiect pretentii , cu copie actiune si inscrisuri .
Au fost patru citatii:
1. 27.06.2008 - Judecatoria Sector 2
2. 24.10.2008 - Judecatoria Sector 2
3. 9.02.2009 - Judecatoria Sector 2 4.
4. 17.08.2009 - Sectia IV Civila TMB ( cred )

si am intrat pe TMB si am gasit pe data 11.12.2009 - termen la dosarul in stadiu procesual - RECURS

De ce intreb daca pot vedea dosarul?
Tatal meu , este actionar in aceeasi firma cu reclamantul, ca atare, firma a platit un avocat sa-l reprezinte.
Exista vreo modalitate ( poate cu procura de la societatea comerciala?) sa pot vedea dosarul?

Imi cer scuze de exprimarea din topor, dar nu sunt familiarizata cu terminologia :)

Multumesc

Cel mai recent răspuns: mihaela_gheorghe@mail.com , utilizator 13:05, 29 Septembrie 2009
mergeti la registratura si depuneti o cerere pt studiu dosar. acolo au cereri tipizate
La registratura la TMB, nu?
Nu-mi trebuie procura, delegatie, imputernicire de la societatea comerciala?
Copie dupa dosar se poate face?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necomunicarea de catre instanta a intampinarii debitorului Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am trimis un debitor in judecata si am primit citatie prin care instanta imi pune in vedere sa imi \"precizez pozitia fata de exceptia invocata ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant - ce fac in instanta? paneu paneu Buna seara! De curand m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Peste cateva zile urmeaza sa reprezint societatea in fata instantei si ... (vezi toată discuția)