avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv de divort

sotul meu prezinta dezinteres pt viata de familie, in loc sa isi petreaca mai mult timp cu mine ,el se intalneste cu prietenii si joaca carti, desi eu nu sunt de acord; nu ma ajuta la facut curatenie in casa, prefera sa manance acasa la mama lui in loc sa ma ajute sa facem mancare impreuna sau sa faca el de mancare cand ajunge acasa cu cateva ore mai devreme decat mine de la servici; .pana cand ajung de la servici se uita la televizor sau joaca jocuri pe calculator, asteptand sa ii fac eu de mancare cand ajung acasa;daca il pun la treaba , prefera sa stea la mama lui pt ca ea il lasa sa faca ce vrea;prefera sa joace jocuri pe calculator in loc sa iasa cu mine la plimbare; in acest caz se poate cere divortul din vina exclusiva a lui si am sanse de castig ?
da, el a plecat la mama lui pt o perioada, pe motiv ca se mai gandeste, dar dupa o luna a depus cererea de divort prin care ma acuza pe mine de lucrurile de care tocmai el se face vinovat
Astfel cum au aratat si distinsele colege de site,formulati cerere reconventionala si probatiunea(cu acte si martori)va rezolva problemele,in sensul ca acela dintre dvs.care va administra probe mai pertinente,va castiga cauza
Totusi,indiferent de situatie cel mai bine pentru toti ar fi ca instanta sa constate o culpa comuna in desfacerea casatoriei.
Daca nu aveti pricepera necesara pentru a va sustine cauza,angajati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul Adrianadrian69 Adrianadrian69 de curand am primit citatia de a ma prezenta la divort , as dori sa stiu daca pot sa contest actiunea depusa de sotie pe motiv ca nu din culpa mea sa produs ... (vezi toată discuția)
Divort suteanu maria suteanu maria daca in fata instantei am fost de acord cu desfacerea casatoriei din culpa comuna,ma pot intoarce sa cer dsfacerea casatoriei din culpa exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)