As dori sa preiau firma unui prieten,din alt oras decat al meu.aceasta firma,are niste datorii,dar eu as dori sa o preiau chiar si asa,suma datorata de actualul administrator fiind aproape aceeasi cu suma pe care o datorez eu acestuia.
Fiind in alt oras,as dori sa stiu pasii exacti,pentru a rezolva actele ce le am de incheiat cu dumnealui intr-o singura zi.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.cat de repede posibil.
v-am editat mesajul inlocuind majusculele, va rugam sa cititi regulamentul de postare in forum
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2010 George, Avocat
sa inteleg ca acel administrator( care este dator la stat cu o suma care este egala cu ce-i datorati dvs) este si unic administrator al societatii ce doriti sa o luati?
Se face: ACT ADITIONAL+CONTRACT DE CESIUNE ; contor de cuvinte la acest act aditional, se actualizeaza actul constitutiv - in el o sa fiti dvs asociat si administrator ( doriti sa-i schimbati di sediul in orasul dvs?) daca da atunci trebuie si un CF ptr spatiul unde doriti sa duceti sediul + un contract de comodat (sau de inchiriere vizat la finante daca proprietarii sunt pers fizice) cu proprietarii. Deasemenea mai trebuie un specimen de semnatura + declaratie + cazier fiscal(se solicita prin cererea de mentiuni) - acestea se fac la reg com pe formularele de acolo.