avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt pensionar de drept. Când am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt pensionar de drept. Când am depus dosarul de ...

Bună ziua. Sunt pensionar de drept. Când am depus dosarul de pensionare nu am depus Diploma de licență la facultatea absolvita. Menționez ca facultatea am făcut-o fără scoatere din producție și nu am ocupat un post cf. pregătirii. Dacă de pun acum diploma la casa de pensii pot obține o mărire a pensiei?
Cel mai recent răspuns: rosu florin , utilizator 15:44, 10 Februarie 2021
Pentru perioada in cauza , nu vi s-a luat in calcul perioada de munca ?
Perioada de munca mi s-a luat în calcul dar nu mi s-a luat în calcul perioada în care am făcut facultatea peste programul de lucru.

Cornel Vasile a scris:

Pentru perioada in cauza , nu vi s-a luat in calcul perioada de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
Influenta anilor de studii "la zi" in cuantumul pensiei Retardila Retardila Buna ziua! Am primit Decizia de trecere de la pensie anticipata la cea \"definitiva\", bineinteles cu anexa de calcul a vechimii in munca si cea a perioadei ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)