avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecare în lipsă în IT/se poate rejudeca in Ro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecare în lipsă în IT/se poate rejudeca in Ro

Buna ziua!
Un caz care a fost început în Italia între 2 adulți români motivul: s-au bătut. Cazul a fost deschis și început acolo și au avut o întâlnire sau 2 in instanta, după care cel împotriva căruia s-a deschis dosarul a venit in tara, fara să se mai intereseze de dosar și fără să mai știe ceva , între timp cazul s-a judecat fara că el sa fie prezent sau reprezentat de cineva. Cazul a fost deschis acum 9 ani și finalizat în lipsă celui învinuit.
Întrebare:
Se poate cere rejudecarea cazului în România?
Ce altceva poate face pentru a se rejudeca cazul?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
Alice39, utilizator

Alte discuții în legătură

Atacare decizie definitivă Alice39 Alice39 Buna ziua! Poate sa îmi spună cineva unde pot atacă o decizie definitivă a unui dosar deschis în Italia dar unde cel învinuit nu a fost prezent dar a ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu-lamurire. JParice JParice Buna seara, am studiat un caz prezentat pe forum si nu am inteles un aspect. Este vorba de 3 persoane care se presupune ca au infaptuit un furt.Doi dintre ei ... (vezi toată discuția)
Doresc consiliere pt. dosar de cercetari penale acident de circulatie raluca tudor raluca tudor Buna ziua, in luna decembrie anul trecut am tamponat din spate o masina cu nr. de Italia. Soferul era roman, dar cu permis de conducere obtinut in Italia, iar ... (vezi toată discuția)