avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Sotul meu lucreaza la serviciul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Sotul meu lucreaza la serviciul de ambulanta iar ...

Buna seara. Sotul meu lucreaza la serviciul de ambulanta iar eu in invatamant. In lunile aprilie mai si iunie 2020 a depus acte la angajator pentru zile libere pentru copil pana in 12 ani. Eu i.am dat adeverinta de la scoala cum ca am fost in activitate, lucrand de acasa. I s.a aprobat si a primit banii.Acum, dupa 8 luni i s.a adus la.cunostinta ca trebuie sa dea banii inapoi ca nu au fost dati legal....eu lucrand de acasa. Ma intreb atunci de ce i s.a acceptat cererea si acum s.au razgandit. Daca ma puteti lamuri cum este legea asta exact? Nu se aplica daca un parinte lucreaza de acasa? Prima data i s.a spus ca nu conteaza....acum s.au razgandit... multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 9 Februarie 2021
Daca locul de muncă ocupat permite munca la domiciliu sau telemunca, atunci prevederile legale privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ nu se aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie legea 19/2020 gabi_faurar gabi_faurar Daca eu sunt cadru militar, iar sotul meu inginer de telecomunicatii la o firma privata si lucreaza de acasa de la instituirea starii de urgenta, eu pot ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)
Concediu linda 77 linda 77 Buna seara,intrebarea mea este daca pot sta cu copilul in concediu avand in vedere ca s_a dat lege ,daca el are 12 ani si 5 luni......Sau doar copii pana in 12 ... (vezi toată discuția)