avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina va sta la service si nu o voi folosi 2 ani.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina va sta la service si nu o voi folosi 2 ani.

Buna ziua,
Am cumparat o masina de off road , am declarato la Primarie , am achitat impozitul aferent anului 2020.
În perioada urmatoare masina va sta la service si nu o voi folosi 2 ani.
Pot sà o scot de la Primarie , pentru a nu mai achita impozitul in valoare de aproximativ 2100 lei / an ?!
Daca da , cum sa fac ?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Va trebui sa achitati anual impozitul.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat o masina in 2017. in 2018 masina a fost ... Cristina fiscal Cristina fiscal Buna ziua! Am cumparat o masina in 2017. In 2018 masina a fost declarata dauna totala. In 2019 a fost vanduta unei firme de dezmembrări. Nu am fost sa scot ... (vezi toată discuția)
Cum circul cu aceleasi numere? mossano mossano Salut! treaba sta cam asa: vreau sa cumpar o masina si datorita taxei de mediu vreau sa circul cu aceleasi numere, masina ramanand pe numele propietarului. ... (vezi toată discuția)