avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere ipoteca, creditor ipotecar Carion Romania SA. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere ipoteca, creditor ipotecar Carion Romania SA. Va rog sa imi spuneti cum pot radia o ipoteca la OCPI, contractul de ipoteca este din 2006, Carion Romania SA fiind dizolvata

Radiere ipoteca, creditor ipotecar Carion Romania SA
Cel mai recent răspuns: Tepu77 , utilizator 16:53, 22 Aprilie 2021
Daca societatea a fost dizolvata, trebuie sa aflati cine a preluat creantele detinute de societate la momentul lichidarii. Puteti incerca sa faceti asta la Registrul Comertului (tot aici puteti afla daca nu cumva societatea pe actiuni s-a transformat intr-un srl). Alternativ, puteti incerca sa aflati ce lichidator a fost numit si sa va adresati acestuia.
Daca creditul este achitat in intregime, mergeti la un notar cu contractul de credit si cu contractul de ipoteca in original si copie. Cereti notarului radierea creditului ipotecar si eliberarea unui extras CF la finalul radierii. Notarii stiu ce au de facut, ei vor lua legatura cu cine trebuie si va va rezolva problema.
intr-adevar a devenit SRL. Am inteles ca aceasta firma nu are dreptul de a presta activitati financiar bancare, sunt adrese BNR in acest sens. Si procese numeroase, fiind si o sentinta definitiva impotriva acestei societati. Trebuie ceruta anularea contractului de ipoteca?
Nu stiu daca mai aveti un interes sa solicitati anularea contractului de ipoteca cata vreme creditul a fost achitat. Mai degraba obtineti o declaratie in forma autentica din partea administratorului srl-ului cum ca este de acord cu radierea ipotecii. Pentru radiere va trebui sa atasati la aceasta declaratie si o dovada eliberata de ORC privind transformarea SA-ului in SRL>
Am aceeași problema cu fostul Carion. Dacă ați rezolvat ceva, vă rog să-mi comunicați și mie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl in sucursala sbucuresti sbucuresti Este posibila transformarea unui SRL in sucursala a unei societati pe actiuni? Mentionez ca societatea pe actiuni in cauza detine 90%din capitalul social al ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)