avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Mama a murit acum o lună. Suntem doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Mama a murit acum o lună. Suntem doi frați. Tata ...

Buna ziua
Mama a murit acum o lună. Suntem doi frați. Tata a murit în 2016 si atunci s a făcut succesiune (mama si noi fratii). La 3 săptămâni după moartea mamei a murit și fratele. Fratele era divorțat, Din căsătorie au rezultat 2 copii, acum sunt majori. Copii fratelui nu se inteleg între ei. Intrebare: eu pot sa deschid succesiune separat dupa mama ? Si ulterior cei doi copii ai fratelui sa deschida succesiune dupa tatăl lor? Multumesc, sper ca am redat clar situatia.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:18, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, pentru ca la dezbaterea succesiunii dupa mama, trebuie sa fie prezenti si nepotii de la frate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua, am următoarea situație: dupa moartea ... ela2008 ela2008 Succesiune Buna ziua, Am următoarea situație: Dupa moartea părinților mei și a fratelui meu (părinții doar pe noi ne a avut eu si fratele decedat), ... (vezi toată discuția)