avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii

Buna ziua,
Sunt functionar public si vreau sa beneficiez de efectul legii 239/2020 privind decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii, in cuantu de pana la 1500lei/luna.
Cum pot solicita angajatorului decontarea facturilor lunare pentru cresa si gradinita?
Cum se deconteaza pentru 2 copii in varsat de pana la 7 ani?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MirelaGheorghe , utilizator 16:08, 16 Februarie 2021
Buna ziua
Aveți cumva vreun raspuns?
Mulțumesc

MirelaGheorghe a scris:

Buna ziua,
Sunt functionar public si vreau sa beneficiez de efectul legii 239/2020 privind decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii, in cuantu de pana la 1500lei/luna.
Cum pot solicita angajatorului decontarea facturilor lunare pentru cresa si gradinita?
Multumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

MantaLivia a scris:

Buna ziua
Aveți cumva vreun raspuns?
Mulțumesc

MirelaGheorghe a scris:

Buna ziua,
Multumesc!

Bună ziua,
Deocamdată nu am raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare beneficii salariat andapa andapa Doresc sa propun la firma unde lucrez un sistem de beneficii pt angajati, printre care o suma de bani oferita angajatilor cu copii spre a fi folosita la ... (vezi toată discuția)
Am efectuat co in perioada 11-14.02.2021. la data de 18.02.2021 ... maghy78 maghy78 Am efectuat CO in perioada 11-14.02.2021. La data de 18.02.2021 s-a publicat OUG 8/2021 cu privire la anularea voucherelor de vacanta. Avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au ... valyyc valyyc Bună ziua! Am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au fost decontate serviciile turistice (voucher). Acum se anunță că vouchere pe anul acesta nu ... (vezi toată discuția)