avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de la Politia Locala in Alexandria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de la Politia Locala in Alexandria

Amenda in Alexandria

Buna ziua,
Am primit o amenda de la Politia Locala din municipiul Alexandria pe motiv ca am circulat pe strada cu sens unic din directia opusa.

Am fost la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, venind de pe strada Dunarii, virand la dreapta pe strada Libertatii. indicatorul Sens Unic nu este vizibil din directia din care veneam eu, el fiind orientat invers fata de directia mea de mers, fiind vizibil doar celor care vin dinspre localitatea Nanov.

[ link extern ]

Am trimis solicitarea si la primaria localitatii insa a fost respinsa. Mai pot face ceva ?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 15:54, 9 Februarie 2021
Depinde ce doriți sa obtineți.
Daca doriți anularea amenzii, soluția nu e la primărie. Ci la instanță, în 15 zile de la înmânarea/comunicarea prin posta a procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda contraventionala politia locala sect 4 gabone88 gabone88 Buna ziua, in data de 14.08.2018, am fost oprit si sanctionat de un politist din cadrul Politiei Locale Sector 4, pe motiv ca ma deplasam pe o strada cu sens ... (vezi toată discuția)
Accident rutier intre o bicicleta si un autoturism Angelyina Angelyina Exista o cale de rulare pe sub pasarela cu iesire intr-un drum secundar ingust dar intens circulat, drum cu sens unic dinspre dreapta spre stanga din ... (vezi toată discuția)
Accident stupid dtztz dtztz Salutare! Iata faza: mergeam pe o str cu sens unic ..la capat Obligat la stanga (str cu sens unic) si Cedeaza trecerea; ma angajez pe banda 2 de langa ... (vezi toată discuția)