avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vânzare cumpărare între bunica și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vânzare cumpărare între bunica și nepot!!!Buna seara...o bunica poate dona sau face un act de vânzare ...

Buna seara...o bunica poate dona sau face un act de vânzare cumpărare pentru un teren unui nepot??la încheierea actului trebuie sa fie de acord și sa semneze copiii bunicii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 10 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate. Poate vinde nepotului daca acesta are bani sa cumpare.
Nu e necesar acordul copiilor pt ca bunurile sunt ale bunicii. Daca doneaza si e singurul bun de valoare, poate ar fi bine ca donatia sa se faca cu acordul copiilor ca acestia sa nu atace apoi donatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament adimanea adimanea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Vecina mea are doi copii, unul casatorit fara copii care vine la ea de doua ori pe an. Cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Act de vânzare cumpărare între bunic si nepot parpalea_ank parpalea_ank Se doreşte încheierea unui act v-c imobil între bunic şi nepot în vârstă de 17 ani ( asistat). Bunicul este în Bucureşti iar imobilul care se ... (vezi toată discuția)
Soluție pentru oferirea de bunuri imobile nepoților: cadou/donație, sau moștenire? KleopatraK KleopatraK Bun gasit stimati avocati! Numele meu este Cleopatra K., sunt din Galati si am 40 de ani. Sunt convinsä cä timpul d-strä este limitat si totusi realizand ... (vezi toată discuția)