avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. În ce constă pensia de urmaș pentru o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. În ce constă pensia de urmaș pentru o soție ...

Bună seara. În ce constă pensia de urmaș pentru o soție supraviețuitoare fără nici un fel de venit la vârsta de 60 de ani și 4 luni, cu o vechime în muncă de 28 de ani și 10 luni.? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: getvoi , utilizator 09:39, 10 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii : Pensia de urmaş
[ link extern ]
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Îndrăznesc încă o întrebare, vă rog mult. Pentru perioada de după pensia de urmaș de șase luni , mai sunt aproximativ doi ani până la împlinirea limitei de vârstă necesară pentru pensionarea soției supaviețuitoare,.. există vreun ajutor legal cât de mic care poate fi solicitat? Menționez că soția supraviețuitoare poartă proteză pentru hipoacuzie bilaterală, dar nu are certificat de handicap mediu. Vă mulțumesc pentru promptitudine și răspunsul documentat. Multă sănătate vă doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cu handicap dennys dennys Intrebare In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș, ajutor lunar sau indemnizație socială pentru soția supraviețuitoare fără venituri ? getvoi getvoi Bună ziua. În baza noii legi 127/2019 , în cazul decesului soțului, soția supraviețuitoare cu vârsta de 60 ani și șase luni, și cu 28 ani și 10 luni ... (vezi toată discuția)
Prelungirea pensiei de urmaș pentru soția supraviețuitoare. getvoi getvoi Bună ziua. Am primit de curând decizia de încheiere a pensiei de urmaș de șase luni pentru soția supraviețuitoare. Mentionez că nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)