avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Un amic de ai mei sta in chirie. De curand ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Un amic de ai mei sta in chirie. De curand i-a expirat ...

Buna ziua. Un amic de ai mei sta in chirie. De curand i-a expirat buletinul si ma roaga sa il ajut sa-si faca alt buletin pe adresa mea, eu avand locuita proprie. La ce riscuri m-as expune daca as face asta si cum le-as putea minimaliza?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 10 Februarie 2021
Nu e niciun risc , poate deveni cel mult, neplacut sa ii primiti corespondenta.
Eu nu i-as face, in primul rand, pt ca nu e corect.
Daca are contract de chirie isi poate face singur buletin la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate - riscuri consimtamant primire in spatiu anna14 anna14 Buna ziua! Am si eu o nedumerire,daca ma puteti ajuta...am un prieten care a stat in chirie pana acum o luna.Problema este ca i-a expirat CI(avea adresa de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu permanent - care sunt riscurile pt proprietari? priest1872 priest1872 Buna ziua, ma roaga un domn sa ii fac viza de flotant, eu sunt proprietar. Nu vrea sa imi ocupe si spatiul, ii trebuie doar viza. La ce riscuri ma expun? sunt ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu ral75 ral75 Buna ziua! As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si ... (vezi toată discuția)