avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu salariul minim ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu salariul minim utilizat in ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu salariul minim utilizat in calculul pentru persoane cu handicap neincadrate in munca in cazul unei societati din domeniul constructilor CAEN 4321. Salariul folosit este salariul minim garantat pe tara 2300 lei pentru societati care activeaza in domeniul constructiilor?
Salariu minim pe societate este 3000 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
alina.flashlighting, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina.flashlighting , utilizator 14:04, 10 Februarie 2021
Salariul minim este cel de 3000.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza fondul de handicap la o firma de constructii? crisa.pascani crisa.pascani Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum se calculeaza fondul de handicap la o firma de constructii, ce salariu minim garantat in plata trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Agent de munca temporara vs utilizator in domeniul constructiilor marlenah marlenah Buna ziua, Suntem un agent de munca temporara si vrem o clarificare legata de urmatoarele prevederi: -Potrivit OUG nr 114/2018, angajatorii care ... (vezi toată discuția)
Conform oug 114/2018 in constructii salariu minim va fi 3000 lei brut. rusualexandra rusualexandra Conform oug 114/2018 in constructii salariu minim va fi 3000 lei brut. Este obligatoriu acest salariu sau se poate da 2080 lei? Daca este obligatoriu se da ... (vezi toată discuția)