avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se calculeaza fondul de handicap la o firma de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se calculeaza fondul de handicap la o firma de constructii?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum se calculeaza fondul de handicap la o firma de constructii, ce salariu minim garantat in plata trebuie sa folosesc 2300 lei sau 3000 de lei. Daca aplic o penalizare de 10% la salariul minim din constructii mai pot aplica facilitatile? Salariul va fi mai mic de 3000 lei cu 10%, restul conditiilor le indeplinesc
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu salariul minim utilizat in ... alina.flashlighting alina.flashlighting Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu salariul minim utilizat in calculul pentru persoane cu handicap neincadrate in munca in cazul unei societati din domeniul ... (vezi toată discuția)
Marire salar brut de la 01.01.2019 ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca codul caen al firmei este 7112....este unul din codurile CAEN pentru care se maresc salariile brute in constructii.... si femeia de servici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt persoana cu handicap incadrat - accentuat si ... Camelia 76 Camelia 76 buna ziua, sunt persoana cu handicap incadrat - accentuat si m ar interesa daca m as angaja intr o firma de constructii(binenteles pe un post a carui munca sa ... (vezi toată discuția)