avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, sunt persoana cu handicap incadrat - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, sunt persoana cu handicap incadrat - accentuat si ...

buna ziua, sunt persoana cu handicap incadrat - accentuat si m ar interesa daca m as angaja intr o firma de constructii(binenteles pe un post a carui munca sa poate fi prestata) atunci scutirea angajatorului va fi raportata la salariul acordat prin lege la constructii sau tot la salariul minim brut pe tara.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Campean ilie , utilizator 18:46, 18 Februarie 2021
Scutirea angajatorului va fi raportata la salariul acordat prin lege la constructii.
Domnule Cornel.sa inteleg ca angajatorul va fi scutit de suma de 3000 lei in acest caz?
Facilități pentru angajator în cazul angajării unei persoane cu dizabilități
[ link extern ]

[ link extern ] /
Cu stima Domnule Cornel Vasile, dar tot nu mi ati raspuns la intrebare......angajatorul va fi scutit de 2300 sau de 3000 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap- impozit 16% aaa21 aaa21 Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru, se poate, va rog? Sunt persoana cu handicap, gradul este accentuat (o boala de sange ereditara). De fiecare ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt o scutire de impozit a unei pes cu handicap anny_marry anny_marry Buna ziua,am un angajat care are handicap grav si cum nu m-am mai intalnit cu situatia asta as dori sa stiu cum trebuie sa procedez,mi-a adus certificatul de ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)