avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum fac un act constitutiv pt SA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum fac un act constitutiv pt SA

am ca tema pt la facultate sa fac un act constitutiv pt SA si nu prea gasesc nicaeri ceva concret ma poate ajuta cineva cu niste informatii sau poate un model:">
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 15:11, 3 Ianuarie 2010
Cauta in documente utile , gasesti cu siguranta model .
sau poti fi mai creativ si poti dezvolta tu unul pe baza prevederilor art 8 legea 31/1990
Daca nu esti creativ macar da dovada de curiozitate si cauta in LEGIS sau pe net o Hot. de infiintare a unui SA cu capital de stat (HG nr. .../.....)- de regula ca anexa gasesti Actul constitutiv. In caz contrar da un mail ge_bucur@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare asociat la beneficii si pierderi mony mony Art.67(2) din L 31/1990 stipuleaza ca "dividendele se platesc asociatilor proportional cu cota de participare la capitalul social varsat, daca prin actul ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv companie nationala, un s.a, cu capital social integral de stat laviniaf laviniaf Buna ziua, daca ma puteti ajuta in aceasta problema pe care o voi expune, va multumesc anticipat. O companie nationala pe actiuni, cu capital de stat, vrea sa ... (vezi toată discuția)
Unde scrie cati administratori pot fi intr-un srl robert-alex robert-alex Am si eu o mare rugaminte.Am cautat pe tot netul si in toate legile posibile despre firme.As dori sa aflu si eu unde gasesc textul de lege in care se ... (vezi toată discuția)