avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. ...

Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. un credit CHF, pe clauze abuzive.Mentionez ca aceasta banca nu mai este in RO de la finalul lui 2018.Am apelat la un ex.judecatores si mi-i s0a raspuns ca nu mai poate executa aceasta banca deoarece NU mai opereaza in RO.Luni 08.02.2021 am primit un plic cu ex.silita de la banca care a preluat banca la care am avut eu creditul.Intrebarea mea este:poate un executor judecatoresc sa ma execute silit,eu avand hotararea definitiva de castigare pe clauze abuzive a acestui credit ?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 14:41, 10 Februarie 2021
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata.am facut o cerere la o banca, de recalculare a ... Drujescu Drujescu Buna dimineata.Am facut o cerere la o banca de recalculare a unui credit,in data de 12 iulie 2022 si NU am primit raspuns nici pana astazi ! In cat timp ... (vezi toată discuția)
Indrumare nicacristian nicacristian Buna ziua! Ma numesc Nica Lucretiu si sunt administrator la o firma din Tulcea. In anii 2007 si 2008 am contractat 3 credite la Volksbank- 1 in chf si 2 in ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)