avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demersuri pentru vanzare imobil al carui proprietar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demersuri pentru vanzare imobil al carui proprietar este un minor ...

Demersuri pentru vanzare imobil al carui proprietar este un minor de 10 ani.
In urma cu 5 ani am cumparat o garsoniera pe numele fiului meu care este minor, Intre timp am divortat de tatal copilui (care nu este amintit in contract) si doresc sa vindem garsoniera si sa luam un apartament cu 2 camere cu intentia de a face contract pe numele fiului si al meu Mentionez ca in contract este mentionat ca am drept de uzufruct si sunt procurator de fonduri,
Cel mai recent răspuns: lavi_cornelia , utilizator 11:41, 11 Februarie 2021
Buna ziua. Trebuie sa va adresati instantei cu o cerere, sa se pronunte o hotararea prin care sa autorizeze vanzarea garsonierei, iar banii obtinuti din aceasta vanzare, sa fie folositi la achizitionarea unui alt imobil in proprietatea fiului dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
cab av PIRSAN SILVIA, Avocat
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare? gogudany gogudany Buna seara! Am o problema si nu stiu cum s-o scot la capat? Sunt in divort cu sotia si nu stiu daca in cazul unui partaj,a unui ap. de 2 camere,cumparat in ... (vezi toată discuția)
Bun comun sau bun propriu? ileanabarbu ileanabarbu Buna seara. Parintii mei au fost procuratori de fonduri pentru achizitionarea unei garsoniere prin contract de vanzare -cumparare in anul 1985. In actul de ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un minor care va implini 14 ani anul viitor, mama ... tatyana32 tatyana32 Este vorba de un minor care va implini 14 ani anul viitor, mama cărei i este încredințat copilul după divorț dorește sa cumpere o mica locuință ... (vezi toată discuția)