Am avut niste domenii la un domain parking si am fost banat pentru 'trafic invalid'.
Cand m-au banat am primit un email care includea si "including the IMMEDIATE DEMAND FOR UNCONDITIONAL RETURN OF ALL PREVIOUS EARNINGS PAID TO YOU through your TrafficZ account."
Se poate sa ma oblige prin lege sa returnez banii ?
Daca doriti detalii sau terms of agreement, le pot oferi, doar sa ma ajutati
Ai fost banat ptr "click fraud" cu alte cuvinte iti faceai singur searchurile de pe alte IPuri
Ai auzit de baietii aia din Bacau care vanau parkingul in grup ?
S-au bucurat de bani cateva luni pana s-au ales cu dosar , le-au luat masinile , calucatoarele si ce-au gasit mai de valoare pe la ei. Acum au ramas si fara bani si cu dosar .
Banii aia ti-au venit incalcand Terms of Agreement si americanii sunt pusi pe rele cand vine vorba de romanasi pusi pe magarii
Taxa vat
RowleyRose
Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)