avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tratament medical la DrugerTest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tratament medical la DrugerTest

Va salut, am si eu o problema la care nimeni nu mi-a dat un raspuns concret.
Eu am reteta medicala pentru atac de panica si depresie cu Xanax si Diazepam, aceste pastile fiind in grupa benzodiazepinelor.
La un control de droguri facut de politie imi iese substanta benzodiazepina in aparat si voi ramane fara permis si cu dosar penal pentru conducere al unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive chiar daca prezint reteta domnului politist ca eu urmez acest tratament?
Nu vreau sa ma considere un drogat sau un om idiot care pune viata in pericol oamenilor, pur si simplu le iau la indicatia medicului si ma prezint la control luna de luna.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac? Sa nu mai conduc nu pot pentru ca trebuie sa ajung la munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreipui.53 , utilizator 08:02, 12 Mai 2022
Buna seara. Avand in vedere rezultatul testului facut, asta este procedura. In faza de urmarire penala in care va aflati, puteti administra probe din care sa rézulte cele sustinute de dvs (reteta, audiere, dosar medical existent), iar solutia va fi data ca urmare a analizarii acestor probe.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
cab av PIRSAN SILVIA, Avocat
Daca la drugtest o sa va iasa un rezultat pozitiv, vi se intocmeste dosar penal si vi se suspenda dreptul de circulatie pe toata durata procesului penal.
Salut am văzut ca ai avut o problema în legătură cu medicamentele xanax cum ai rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anxioliticele si condusul - benzodiazepine Phazer Phazer Buna ziua. În sitiația în care sunt sub tratament cu medicamente din clasa benzodiazepinelor, pentru motive medicale (anxietate), şi sunt testat de ... (vezi toată discuția)
permis suspendat pt fals pozitiv la stupefiante Nicu0000 Nicu0000 Bună seara. Este pt prima dată când mă confrunt cu situația pe care o voi prezenta și apelez la cunoștințele dvs. pt a primi îndrumare întru ... (vezi toată discuția)
Marijuana la volan / conducere sub influenta substanetelor pshihoactive Valentindaniel9 Valentindaniel9 In data de 25 februarie 2020 am fost oprit de un echipaj de politie, iar acestia mi au cerut sa ma dau jos pentru a verifica masina... dupa un control foarte ... (vezi toată discuția)