avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionari si probleme juridice legate de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionari si probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,
Sunt pensionar militar și am nevoie de sprijin să încerc să îmi recâștig dreptul de recalculare a pensiei cf L nr. 263/ 2010, prin care am obtinut un punctaj pentru punctul de pensie.
Incepand cu 01.01.2016, drepturile de pensie militară s-au aplicat unei noi legi, L nr. 223/ 2015, cf deciziei de actualizare.
Pot sa invoc dreptul câștigat, prin legea anterioară, de a mi se calcula pensia in conditiile cele mai avantajoase pt mine?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Adaugare stagiu de cotizare dupa pensionare.pensionar militar. Costel_19 Costel_19 -Sunt pensionar militar trecut in rezerva in anul 2002. Dupa pensionare m-am angajat la o societate comerciala.Comform Legii 263/2010,am trimis documentele ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de invaliditate sau pensie anticipata partial tester tester Din decembrie 2011 sunt pensionar militar de invaliditate gr.III cu un stagiu de cotizare realizat de 22 ani si 7 luni. La data pensionarii aveam o varsta de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)