avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorie transformata in magazie de unul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorie transformata in magazie de unul din locatari. Cum eliberam camera?

Uscatorie transformata in magazie de catre unul din proprietari. Ceilalti fac presiune la presedinta sa elibereze camera. Cum se poate realiza?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
mihaela_2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:15, 3 Martie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
asociatia prin presedinte, notifica proprietarul ca pana la data de sa elibereze uscatoria sau va fi evacuat fortat.....daca nu o elibereaza de buna voie, strangeti 2-3 barbati si ii faceti bulendrele pachet in fata blocului

uscatoria este in folosinta tuturor proprietarilor si nu poate fi folosita ca magazie doar de cineva anume fara acordul tuturor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bravo nene ! Am plusat 'la raspunsul dvs. - la rubrica "Consideri util acst raspuns"
Dar cum ar trebui procedat, daca cu vorba buna nu se poate?
Pe de alta parte - daca tot eliberati spatiul, faceti ca spatiul sa aiba o utilitate normala - daca stiti ce inseamna acest lucru, daca nu, mai bine nu va complicati.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președinte asociatie presiuni pentru spatiul comun sdiytza85 sdiytza85 Asociatia de proprietari prin președinte face presiuni asupra mamei mele sa accepte inchirierea unui spatiu de pe terasa cu destinatia uscatorie unei familii ... (vezi toată discuția)
Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua impotriva unui locatar de bloc care confunda ... Maria-A T Maria-A T Ce masuri se pot lua impotriva unui locatar de bloc care confunda spatiul comun cu spatiul personal (Ex: balcon de sevici inchis in interes propriu, covoare ... (vezi toată discuția)