avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o nelămurire.Doresc sa cumpar un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o nelămurire.Doresc sa cumpar un teren extravilan, ...

Buna ziua, am o nelămurire.Doresc sa cumpar un teren extravilan, deocamdata nu se pot vinde sau cumpara aceste terenuri, raspuns primit de la notar. Vânzătorul a fost sfătuit sa faca o donatie. Nu stiu daca sa accept sau nu?
Cel mai recent răspuns: Kyuna76 , utilizator 14:31, 11 Februarie 2021
Pai depinde cat de tare va grabiti.
Daca sunteti dispusi sa asteptati pana Primariile se familiarizeaza cu noile normele de aplicare, plus inca 45 de zile, termenul de afisare a ofertei.....incheiati o vanzare.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
raluk0207, utilizator
Multumesc pentru raspuns, nu ma grabesc, mi se pare ciudat de grabit vanzatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o situație.... părinții mei vor sa vândă un ... Danut Marius Danut Marius Buna seara Am o situație.... Părinții mei vor sa vândă un pamant(cu toate actele in regula)....dar cumpărătorul spune ceva despre PREEMTIUNE si vrea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un teren primit prin donație fără clauze, actele ... CristinaEly CristinaEly Bună seara! Un teren primit prin donație fără clauze, actele au ieșit în august, terenul fiind extravilan arabic după cât timp se pot face acte de ... (vezi toată discuția)
Aș dori să cumpăr un teren extravilan. care sunt actele necesare și la ce ar trebui să fiu atent? alecu1980 alecu1980 As dori sa cumpar un teren extravilan si as dori, ca inainte de a merge la un notar pentru intocmirea tuturor formalitatilor ( contractului ), sa stiu care ... (vezi toată discuția)