avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Buna ziua,am un teren extravilan,la soseaua principala,un distins functionar din primarie serviciul agricol m-a instiintat VERBAL ca trebuie sa ma mut pe terenul vecinului, caci suprafata mea este in posesia lui conform noului plan cadastrel intocmit de el si topograful colaborator al primariei,el cumparand langa mine 0 suprafata de 0,23 ari teren si gasind rezerve in cealalta vecinatate a percelelor in suprafata de 0.69 ari ,pe care zice ca le-a cumparat de la proprietari(ceea ce nu cred) si le-a comasat peste suprafata mea,total de 0,23 cumparat pe bune si rezervele in suprafata de 0,69, total 0,92 care apar pe noua schita parcelara ca rezerva tota suprafata,el zice ca a repozitionat tot planul parcelar si suprafetele ies la fiecare si sa ne mutat fiecare ca sa intre el in drept pe terenu lui aranjat ,,corect,,,nu ne-a instiintat nimeni in scris despre aceste modificari cadastrale ,pe nici un proprietar implicat in aceste modificari,mai mult mi-a arat toata suprafata lui de teren din planul cadastral pe care apare notat ca ,,rezerva,, in intregime,mentionez ca eu am CF,si schita parcelara pe terenul meu.
vreau sa il dau in judecata sa ne puna primaria in posesie cu delimitarea exacta cu tarus,am sanse?multumesc.

Alte discuții în legătură

Eroare actualizare date cadastrale - afectare drept proprietate dana_moraru_1 dana_moraru_1 Detin carte funciara pentru teren in extravilan din anul 2001 (teren dobindit prin contract de vinzare-cumparare). Am solicitat actualizarea datelor in anul ... (vezi toată discuția)
Tranzactie prin tribunal baranmariana baranmariana tatal impreuna cu fratii sai dupa ce s-au judecat 2ani pentru dezbaterea succesiunii,intr-un final au ajuns la o intelegere incheiata in fata judecatorului ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)