avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 62 de ani, şi am ănţeles că se primeşte pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 62 de ani, şi am ănţeles că se primeşte pensie 704 lei, ...

Am 62 de ani, şi am ănţeles că se primeşte pensie 704 lei, chiar dacă nu ai cotizat la stat. Cum să aflu ce trebuie să fac să am această pensie. Am vechime, sub 8 ani,!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:19, 12 Februarie 2021
Trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim de cotizare de 15 ani.
Nu mai este valabila valoarea de 704, acum este de 800 lei indemnizatia minima pentru pensionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum ... Sevrin Sevrin Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sociala pt persoana cu handicap Maria birloiu Maria birloiu Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei? (vezi toată discuția)