Marga Ivașcu
Bariera pe un drum privat .
Bună ziua .Cînd am cumpărat de la dezvoltator în contract este specificat că terenul va fi afectat de PUD -ul zonei,însă ulterior am intrat în posesia unor schițe și am aflat că de fapt drumul la una din strazi se oprește înainte de proprietatea mea .Considerand că va trece un drum conform specificațiilor din contractul de vinzare- cumpărare ,am lăsat de la bun început 4,50 ml din terenul aferent curți ( 1 ml pentru trotuar + 3,50ml pentru drum ,Zona a început să se dezvolte ,de fiecare data mi se cerea acord notarial pentru traversarea utilităților pe acel drum privat .Menționez că la ambele capete ale celuilalt drum respectiv dreapta și stînga, propietarii au blocat accesul astfel tot traficul rutier și pietonal facindu-se pe acest drum lăsat de mine + trafic de utilaje grele ce aprovizionează șantierele unde se construiesc case. Facînd nenumărate demersuri la PMB doamna Firea mi-a răspuns printr-o scrisoare că nu există nici un proiect de infrastructură pentru realizarea unui drum de interes public deși au trecut 13 ani de cînd am cumpărat cu specificația că terenul va fi afectat de PUD -ul zonei.Sint plătitoare de impozit pe tot terenul ,implicit pe cel lăsat de drum ,acesta fiind parte din terenul curții și pe care nu l-am dezmembrat in ideia că vor lua terenul în administrarea domeniului public eu urmînd a fi despăgubită conform legii de expropriere pentru trecerea în domeniul public .Datorită traficului intens drumul s-a deteriorat foarte rău avind gropi ,nămol adus de pe alte terenuri in construcție ,zgomot infernal,praf foarte mult vara ,vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie autorizație sau ce acte îmi trebuie pentru montarea unei bariere sau pur și simplu îl închid deși ceilalți nu mai au acces ,așa cum am menționat celelalte două drumuri fiind blocate de proprietari asteptind și ei despăgubiri că sa îl cedeze pentru drum public .