avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua. Doresc sa înființez o societatea prin ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua. Doresc sa înființez o societatea prin care sa pot ...

Buna ziua.
Doresc sa înființez o societatea prin care sa pot realiza următoarele:
Detailing și customizare auto
Vânzare piese și accesorii auto (fizic/online)
As vrea sa știu ce acte am nevoie dar și dacă sunt necesare aprobări speciale pentru partea de detailing ( ex mediu etc)
Va mulțumesc și aștept câteva sfaturi având in vedem ca sunt tânăr și nu am mai avut o societate, dar sunt dornic sa învăț.

Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
HarryGarage, utilizator
Buna ziua,

[ link extern ]

Pe acest site regaseti documentele de care aveți nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen MaBogdan MaBogdan Buna ziua, As vrea sa fac un srl-d, fara sa accesez momentan fonduri,cu activitatea principala, momentan, de magazin online materiale electrice. In viitorul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru comercializare piese auto online Lorytck Lorytck Buna ziua! Spuneti-mi va rog ce autorizatii am nevoie pentru a comercializa piese auto online? Firma e deja infiintata. Produsele vreau sa le import din ... (vezi toată discuția)