avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Problema buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Problema buletin

Buna dimineata, am probleme in ai face buletinul fiicei mele care a împlinit 14 ani, situatia e următoare majoritatea locuitorilor din acest cartier ( Kuncz) din Timișoara nu deținem acte pe casa fiind Primaria propietari iar ca sa ne facem buletin ne trebuie aprobarea lor pana remediaza ce sa faca cu noi e o poveste mai complicată. Acum 5 ani am depus cerere eu si mama si ne-au aprobat pentru C.I. Eu fiind divorțata si fata încredințată mie doar ambii cu aceleași drepturi, eu pot sa i fac buletinul doar la domiciliu meu, în momentul de fata am depus cerere dar din nu stiu ce motive nu sa aprobat doar ca nu se poate si gata nu inteleg cum sa putut atunci desi am depus cererea odată cu sora mea, ea pentru ea si pentru băiat ce împlinește 18 ani. Ei si băiatului i sa aprobat iar fetei mele nu, desi suntem in aceeasi situatie. Ce pot face in cazul de față ? Am gasit doar o posibilitate nu stiu legile doar gandesc si eu. Soacra mea are contract pe casa, ar putea să mă ieie în spațiu, flotant si dupa sa i fac ficei mele buletinul la soacramea desi eu nu o sa locuiesc acolo si nici ea ? Sper ca ma înțelegeți ce vreau sa spun.
Ei ( cei de la poliție ) o sa tina cont de adresa din buletin sau de flotant ? Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Adina860, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adina860 , utilizator 06:42, 12 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti si asa cum ati zis dvs, Numai ca soacra trebuie sa isi dea acordul sa ia in spatiu si fata
Ar trebui sa nu lasati treaba asta asa cu nu se poate si sa sapati sa aflati si de ce.
Depuneti petitie la primarie ca sa va dea raspunsul in scris.
Asa e trebuie săpat sa aflu de ce dar problema e cum aude ca sunt din acest cartier pur si simplu nici nu vor sa vorbeasca cu noi, nu ne da un sfat sau ce ar trebui sa facem, într-adevăr sunt multi romi ce locuiesc aici hoti, tâlhari dar nu toti suntem asa nici nu ne baga in seamă...bine ca stiu ca pot face asa va multumesc pt raspuns !

gi-jane2 a scris:

Puteti si asa cum ati zis dvs, Numai ca soacra trebuie sa isi dea acordul sa ia in spatiu si fata
Ar trebui sa nu lasati treaba asta asa cu nu se poate si sa sapati sa aflati si de ce.
Depuneti petitie la primarie ca sa va dea raspunsul in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt implicațiile întocmirii unui chiriaș a unui buletin ... suciu_diana suciu_diana Care sunt implicațiile întocmirii unui chiriaș a unui buletin pe locația închiriată? Care sunt diferențierile buletinului pe adresa fata de viză de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre viza flotant si luare in spatiu Fredie17 Fredie17 Buna ziua. As dori sa mi explicati si mie diferenta dintre aceste notiuni si implicatiile lor. Pe scurt iata cazul meu: as dori sa aflu daca in momentul in ... (vezi toată discuția)